جوشکاری استیل چیست ؟ | انواع روش های جوش استیل

جوشکاری استیل چیست ؟
دسنه بندی: مقالات

جوشکاری استیل چیست ؟

جوشکاری استیل چیست ؟ جوشکاری استیل با روش‌ های دیگر کاملا متفاوت است و در آن از متریال های مختلفی استفاده می شود. این روش ترکیبات  شیمیایی و آلیاژهای خاصی دارد و به صورت کاملا حرفه ای انجام می شود. استیل برای جوشکاری نیازی به حرارت بالا ندارد چون دچار تاب خوردگی می شود و کیفیت آن افت می کند. استیل فلزی حساس به گرما است که بافتی نازک‌تر از آهن دارد به همین دلیل برای جوشکاری آن نیازی به حرارت بالا نیست.

جوش این فولاد ضد زنگ کاری تخصصی و کاملا پیچیده است که نیاز به مهارت و تجربه دارد. با دستگاه جوش معمولی و الکترود می‌توان جوش استیل را هم به راحتی انجام داد. هدف از انجام این جوشکاری ایجاد اتصال دائمی بین مواد فلزی، پلیمر، سرامیکی و کامپوزیتی است. برای اینکه بتوان استیل را در مصارف مختلف صنعتی استفاده کرد نیاز است تا آن را با جوش به شکل های مختلف تبدیل کنید. برای جوشکاری می توان از الکترود استفاده کرد.

استیل به دلیل منعطف بودن به راحتی به شکل های مختلف تبدیل می شود و با جوشکاری می توان این فلز را به هم متصل کرد. برای جوشکاری استیل امروزه دستگاه های مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد که هر کدام عملکرد مختص به خود را دارند. این روش جوش نیاز به مهارت و تجربه دارد تا کار به درستی و به صورت کاملا ایمن انجام شود. استیل یا فولاد ضد زنگ بافتی کاملا متراکم دارد که شما برای جوش و اتصال آن نیاز به جوشکاری کاملا حرفه ای دارید.

ابزارجوشا ارائه دهنده انواع دستگاه های جوش و برش

استیل چیست ؟

استیل آلیاژی بر پایه آهن بوده که با نام فولاد ضد زنگ در بازار معرفی می شود. این فلز قابلیت اتصال دارد و شما می توانید به روش های مختلف عملیات جوشکاری را روی آن پیاده کنید. برای تغییر حالت استیل و استفاده از آن در صنایع مختلف نیاز است که کار جوشکاری را با دقت و ظرافت بالا روی آن انجام دهید. جوشکاری استیل با الکترود، گاز آرگون و مواد دیگر انجام می شود که هر کدام ویژگی مختص به خود را دارند. استیل به دلیل منعطف بودن به راحتی تغییر حالت می دهد بنابراین شما می توانید آن را به شکل های مختلفی تبدیل کنید.

 استیل فلزی مقاوم است اما حرارت و گرمای زیاد ممکن است باعث تاب خوردگی آن شود. استیل در ساخت و ساز قطعات مورد استفاده قرار می گیرد و به دلیل همین سطح کاربری گسترده تولید آن رو به افزایش است. استیل دارای ۲ درصد کربن است و این می تواند وجه تمایز آن نسبت به فلزات دیگر باشد. رنگ استیل روشن است و این رنگ کاملا ثابت است و در مجاورت رطوبت و مواد شیمیایی دچار افت کیفیت نمی شود.

در زمان جوشکاری فلزات استیل به راحتی در کنار هم قرار می گیرند و شما می توانید اتصالات ایمن داشته باشید. در استیل عناصر دیگری چون تیتانیوم، مس، نیکل و مولیبدنیوم هم دیده می شود که هر کدام ویژگی خاصی دارند و باعث افزایش کیفیت این آلیاژ می شوند. تنوع در فلز استیل زیاد بوده و فولاد ضد زنگ با ترکیبات مختلفی به بازار عرضه می شود بدین ترتیب شما می توانید برای مصارف مختلف از ان استفاده کنید.

جوشکاری استیل چیست ؟

این مطلب را بخوانید: جوشکاری حالت جامد چیست ؟

انواع روش های جوشکاری استیل

جوشکاری استیل هم مانند سایر جوش ها با روش های مختلف انجام می شود و شما می توانید برای اتصال این سازه از متریال های متنوعی استفاده کنید. از روش های پر کاربرد می توانید به موارد زیر اشاره کرد:

جوشکاری استیل با اینورتر:

اینورتر بهترین دستگاه برای جوشکاری است که شما می توانید برای جوش استیل از آن استفاده کنید. این دستگاه با تولید گرمای زیاد باعث اتصال فلزات به یکدیگر می شود. اینورتر می تواند فلزاتی چون استیل، پلیمر، فولاد و... را به هم متصل کند. 

الکترود جوش استیل:

الکترود جوش استیل مصارف مختلفی دارد و شما می توانید برای میلگرد، شیرآلات و... از آن استفاده کنید. برای رسیدن به بازدهی خوب باید الکترود به همراه یک هادی رسانا که کربن گاز اکسیژن است استفاده شود. شما می توانید به کمک یک دستگاه جوش معمولی و بدون نیاز به تخصص بالا این کار را انجام دهید.

جوشکاری استیل با الکترود:

الکترود مفتولی سیمی است که با حرارت بالا ذوب می شود و می تواند فلزات را به هم متصل کند. برای جوشکاری فولادی و غیر فولادی این متریال به کار گرفته می شود. اگر خوردگی چاله یا شکاف داشته باشید نیاز است که الکترود را استفاده کنید تا شکاف پر شود.

جوش استیل با دستگاه جوش معمولی:

استفاده از دستگاه جوش معمولی نیازی به تجربه و تخصص بالا ندارد و شما با کمی مهارت می توانید استیل را به راحتی به هم متصل کنید. برای اتصال قطعات نازک و ظریف این دستگاه کاملا کاربردی بوده و می تواند نیاز مصرف کننده به جوشکاری را برطرف سازد. با دستگاه جوش آرگون شما می توانید جوشکاری استیل و سازه های دیگر را انجام دهید. 

جوشکاری استیل با برق:

برای این نوع جوشکاری شما نیاز به تجهیزات جدید و بروز دارید تا بتواند استیل را با درجه مقاومت بالا به هم متصل کند. جوشکاری با برق امروزه سطح کاربری گسترده ای در صنایع دارد و از کیفیت خوبی هم برخوردار است.

بهترین روش جوشکاری استیل چیست ؟

جوشکاری استیل نیاز به دقت و تخصص دارد بنابراین نیاز است که شما برای این کار همیشه بهترین روش را انتخاب کنید. جوش کاری استیل بستگی به ضخامت و نوع پوشش فلزات دارد. هر چه قطر سازه بزرگتر باشد جوشکاری باید به صورت عمقی تر و با متریال باکیفیت انجام شود. سه روشی که امروزه بیشتر مورد توجه قرار گرفته اند جوشکاری تنگستن با گاز یا TIG، جوش نقطه‌ای و جوشکاری قوسی با گاز محافظ یا MIG هستند.

 شما می توانید کیفیت این روش ها را مقایسه کنید و در نهایت روش ایده آل را انتخاب کنید. اگر به دنبال جوشکاری ارزان هستید روش نقطه‌ای ای برای شما بهترین گزینه است. اگر جوشکاری شما روی ورقه های نازک استیل است می توانید با انتخاب جوشکاری قوسی آن هم با گاز تنگستن به راحتی این کار را انجام دهید. اطلاعاتی که شما در این زمینه دارید کمک می کند تا بهترین روش را انتخاب کنید.

خرید جدیدترین تجهیزات جوشکاری با برندهای معتبر از ابزارجوشا

سوالات متداول

طراحی سایت و سئو توسط دبل کلیک