در این مقاله قصد داریم تا شما را با بهترین دستگاه جوش برای جوشکاری الومینیوم اشنا کنیم تا انتهای مقاله همراه ما باشید. آلومینیوم فلزی خاص بوده که برای جوشکاری آن نیاز است تا دستگاه جوش مخصوصی داشته باشید. برای کار با آلومینیوم دستگاه جوش مناسب کاملا ضروری است و باید به درستی انتخاب شود دستگاه TIG گزینه بهتری برای جوشکاری الومینیوم است چون با گاز بی اثر تنگستن کار خود را انجام می دهد. آلیاژهای آلومینیوم برای جوشکاران چالش های بیشتری دارد از این رو کار با آن باید با دقت لازم انجام شود.
نقطه ذوب این فلز پایین بوده و با کمترین دمایی به سرعت ذوب می شود و در نقطه مقابل رسانایی بالایی نسبت به فلزات دیگر دارد. برای جوشکاری آلومینیوم نیاز است تا فرد مهارت های خاصی داشته باشد. آلومینیوم برای جوش نیاز به درجه حرارت ۱۲۲۱ سانتی گراد دارد به همین دلیل بهترین دستگاه برای جوشکاری آن دستگاه پالسی HI POWER 8850 – AC DC می باشد. این دستگاه برای انجام عملیات جوشکاری از سیستم IGBT استفاده میکند. کیفیت بالای این دستگاه باعث شده تا در کمترین زمان عملیات جوشکاری انجام شود.
دستگاه جوش پالسی مجهز به سیستم خنک کننده بوده تا در فرآیند کار بیش از اندازه داغ نشود. وزن سبک دستگاه حمل و نقل آن را آسان تر کرده و باعث شده تا جوشکار بتواند هر جایی دستگاه را همراه خود داشته باشد. بدنه فلزی دستگاه در مقابل رطوبت و حرارت مقاوم بوده و به هیچ وجه دچار پوسیدگی و افت کیفیت نمی شود. با دستگاه پالسی آلومینیوم به بهترین شکل ممکن و به صورت کاملا ایمن جوشکاری می شود به طوری که با فشار و ضربه به هیچ وجه از هم جدا نمی شود.
ابزارجوشا ارائه دهنده انواع دستگاه های جوش و برش
الومینیوم به روش های مختلف جوشکاری می شود و برای انجام این کار نیاز به دستگاه جوش و مشعل مناسب دارد. با جوشکاری TIG قطعات آلومینیومی به خوبی کنار هم قرار می گیرند و به هیچ وجه از هم جدا نمی شوند. در این روش از هر دو دست به صورت آهسته کمک گرفته می شود. کیفیت این جوشکاری بالا بوده و برای آلومینیوم و سایر فلزات بهترین گزینه است. از دیگر روش های جوشکاری آلومینیوم می توان به موارد زیر اشاره کرد:
جوشکاری TIG وMlG در این دسته قرار می گیرند. در این روش الکترودهایی که ۹۵ درصد آنها را آلومینیوم تشکیل داده مورد استفاده قرار می گیرند و ۵ درصد مواد الکترود سئلسیم است. الکترود باید متناسب با ضخامت کار انتخاب شود. هر جه قطر الکترود بیشتر باشد بهتر می تواند فلزات با ضخامت بالا را جوش دهد. جوشکاری با قوس الکتریکی کیفیت بالایی دارد و موثرترین روش برای جوشکاری الومینیون است.
ایجاد حوضچه مذاب آن هم با عرض کم سبب شده تا قطعات آلومینیومی سریع تر به هم متصل شوند. برای فلز آلومینیوم این بهترین روش جوشکاری بوده که می تواند با کمترین دما فلز را به نقطه ذوب و اتصال برساند. مقاومت آلومینیوم در برابر خوردگی کم است از این رو این روش بهترین گزینه برای آن به شمار می رود.
این تکنیک که به روش لیزر هم شبیه است در خلا صورت می گیرد و نیازی هم به گاز محافظ ندارد. برای آلیاژهای آلومینیومی که ضخامت بالایی دارند این روش مناسب بوده و کیفیت بالایی هم دارد. حوضچه مذاب با حجم کمی شکل می گیرد و می تواند تا عمق فلز نفوذ کند و جوش خوبی را خلق کند.
در این روش ذوب شدنی در کار نیست و آلیاژ با اصطکاک بین دو قطعه به هم متصل می شوند. این تکنیک با دقت و ظرافت بالا صورت می گیرد و هیچ آسیبی به قسمت جوش وارد نمی شود. گاز محافظ دد این روش نیازی نیست. جوش اصطکاکی خود به ۲ روش چرخشی و دورانی تقسیم بندی می شود.
این مطلب را هم بخوانید: جوشکاری الومینیوم با ارگون چیست؟
جوشکاری آلومینیوم مزایای زیادی را به همراه دارد که در اینجا به آنها اشاره می کنیم:
در پاراگراف بالا با بهترین دستگاه جوش برای جوشکاری الومینیوم اشنا شدید اما آلومینیوم دارای آلیاژهای مختلفی است که هر کدام برای جوش نیاز به دستگاه خاصی دارند و اگر دستگاه به درستی انتخاب شود بستر جوش سالم و بدون ترک خواهد بود و اتصالات استحکام بیشتری دارند. آلیاژهای آلومینیوم به ۷ دسته تقسیم میشوند:
برای خرید انواع تجهیزات جوشکاری کلیک کنید
طراحی و سئو توسط شرکت نرم افزاری دبل کلیک