جوشکاری آلومینیوم با ارگون چیست؟ و چه مزایایی دارد

جوشکاری آلومینیوم با ارگون چیست؟
دسنه بندی: مقالات

جوشکاری آلومینیوم با ارگون چیست؟

جوشکاری آلومینیوم با ارگون چیست؟ جوشکاری آلومینیوم با آرگون روشی جدید و پیشرفته بوده که در صنایع جایگاه ویژه ای پیدا کرده و به وفور مورد استفاده قرار می‌گیرد. در صنایع مهم و حیاتی این جوشکاری کاملا کاربردی بوده و اهمیت زیادی دارد. کیفیت جوشکاری الومینیوم با ارگون بالا بوده و هیچ گونه خوردگی و شکستگی در آن وجود ندارد. استفاده از گاز آرگون باعث شده تا اتصالات دوام بیشتری داشته باشند و در شرایط مختلف دچار افت کیفیت نشوند. ترکیب شدن گاز هلیوم و آرگون باعث شده تا عملیات جوشکاری با سرعت بیشتری پیش برود.

سطح کاربری این نوع جوشکاری بالا بوده و جایگزین خوبی به جای روش های پر هزینه و بی کیفیت قدیمی است. استفاده از دستگاه های پیشرفته و تمام اتوماتیک باعث شده تا این جوشکاری با دقت و ظرافت بیشتری انجام شود. در جوشکاری آلومینیوم با آرگون نقطه جوش بالا بوده و اتصالات با استحکام بیشتری کنار هم قرار می گیرند و به هیچ وجه از هم جدا نمی شوند. مزیت های خوبی که این روش دارد باعث شده تا بیشتر از قبل مورد استقبال قرار بگیرد. این یک تکنیک به روز برای اتصالات فلزات آلومینیومی است و می تواند کیفیت جوش را به حداکثر برساند.

ابزارجوشا ارائه دهنده انواع دستگاه جوش و برش با قیمت های عالی

جوشکاری الومینیوم با ارگون چه کاربردی دارد؟

جوشکاری آلومینیوم با آرگون دارای سطح کاربری گسترده‌ بوده و در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. استفاده از گاز آرگون در این نوع جوشکاری باعث شده تا اتصالات بهترین کیفیت و بیشترین دوام را داشته باشند. از کاربردهای مهم این روش جوشکاری روی آلومینیوم می تواند در هواپیماسازی اشاره کرد. در صنعت خودروسازی برای ساخت بدنه خودرو و بخش های دیگر از جوشکاری آلومینیوم با آرگون استفاده می کنند. این روش جوشکاری مصارف دیگری چون انواع اتصالات و تجهیزات و خطوط تولید هم دارد.

در این روش الکترودهای تنگستن مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرند. فولاد و آلومینیوم در این روش مونتاژکاری و نقشه خوانی می شوند. در صنایعی که نیاز به جوشکاری آلومینیوم است این تکنیک جوشکاری با آرگون مورد استفاده قرار می گیرد. در ساخت برخی قطعات و تجهیزات صنعتی که از جنس آلومینیوم هستند نیاز است تا جوشکاری با آرگون انتخاب شود. استفاده از تجهیزات پیشرفته و تمام اتوماتیک سرعت این روش را بالا برده و باعث شده تا بیشتر مورد استقبال صنایع قرار بگیرد. گاز آرگون مانع از شکستگی و ترک خوردگی نقطه جوش شده و کیفیت اتصالات را بیشتر می کند.

جوشکاری الومینیوم با ارگون چیست؟

مزایای جوشکاری آلومینوم با ارگون چیست؟

جوشکاری آلومینیوم با آرگون مزیت های زیادی دارد که در اینجا به چند مورد از آنها اشاره می کنیم.

  • این روش جوشکاری با دقت انجام می شود به همین دلیل کامل تمیز است و هیچ گونه کجی روی سطوح مشاهده نمی شود.
  • با این تکنیک شما می توانید جوشکاری را برای طولانی مدت انجام دهید.
  • هیچ گونه دود و جرقه در حین کار مشاهده نمی شود و خطری هم ندارد و بعد از پایان کار نیازی به پاکسازی سطح نیست.
  • این جوشکاری رسوبی بوده و کیفیت و دوام بالایی هم دارد به همین دلیل اتصالات در هر شرایطی از هم جدا نمی شوند و طول عمر خوبی دارند.
  • مواد مذاب به هیچ وجه پاشیده نمی شوند و در حوضچه باقی می مانند.
  • قطعات نرم و ظریف در این روش به خوبی به هم متصل می شوند و امکان جدا شدن آنها وجود ندارد.
  • برای کارهای تزئینی و ظریف این روش بهترین گزینه بوده چون کاملا تمیز و بدون آلودگی است.
  • ورق های فلزی آلومینیومی در هر وضعیت قابلیت جوشکاری دارند و به هیچ وجه از هم جدا نمی شوند.

با وجود این مزیت ها است که جوشکاری آلومینیوم با آرگون پر طرفدار است و در بیشتر صنایع مورد استفاده قرار می گیرد. مزایا نسبت به معایب بیشتر بوده و کیفیت کار نسبت به روش های قدیمی تر به مراتب بالاتر است.

برای خرید انواع تجهیزات جوشکاری کلیک کنید

معایب جوشکاری الومینیوم با ارگون

جوشکاری آلومینیوم با آرگون معایبی دارد که بیشتر افراد شاهد آن هستند. این معایب عبارتند از:

  • این روش نیاز به حرارت و گرمای زیاد دارد به همین دلیل ممکن است در افراد خستگی و تهوع و گرمازدگی را ایجاد کند.
  • افرادی که برای انجام این تکنیک ماسک و لوازم ایمنی استفاده نمی کنند چشم آنها دچار بیماری شده و خطرات زیادی سلامتی آنها را تهدید می کند.
  • در زمان جوشکاری اشعه مادون قرمز ساتع شده و برای فرد بیماری های پوستی و پیری زودرس را به همراه دارد.
  • گازهای مضر و سمی در این فرایند ایجاد می شود که برای سیستم تنفسی مناسب نیست و این می تواند مهمترین عیب این روش جوشکاری باشد.
  • افرادی که آموزش های لازم را دریافت نکرده اند نمی توانند این جوشکاری را انجام دهند چون نیاز به دقت و ظرافت زیادی دارد.
  • از دیگر معایب این روش می توان به پر هزینه بودن آن اشاره کرد که برخی صنایع توانای اجرای آن را ندارند.
  • اگر گاز آرگون در فرآیند جوشکاری کاهش پیدا کند کیفیت جوش و اتصالات افت خواهد کرد.

نکات مهمی که هنگام جوشکاری الومینیوم با ارگون باید رعایت کنید

جوشکاری آلومینیوم با آرگون هم مانند هر روش دیگری نیاز به تخصص دارد و جوشکاران باید قبل از شروع کار از لوازم ایمنی استفاده کنند. اگر چه در این روش هیچ دود و جرقه ای وجود دارد اما باز هم نیاز است تا جوشکار دستکش استفاده کند. سطح جوشکاری باید به طور کامل تمیز شود تا عملیات کاملا تمیز و بدون آلودگی به پایان برسد. اگر محیطی که جوشکاری را انجام می دهید شرجی و مرطوب باشد جوشکاری افت کیفیت پیدا می کند. نکته دیگری که در این تکنیک باید به آن توجه کرد رساندن فلز به نقطه ذوب است تا اتصالات استحکام بیشتری داشته باشند.

جوشکاری آرگون به دو روش میگ و تیگ انجام می شود که میگ سرعت بالا و تیگ کیفیت بالایی دارد و شما باید به ابن موضوع توجه کنید. چون آلومینیوم دارای آلیاژهای مختلفی است نیاز است تا شما در این روش مواد را به موقع استفاده کنید. اگر فلزات شما نرم هستند این روش می تواند به اتصال آنها کمک کند. برای جوشکاری لوازم تزئینی که جنس آلومینیومی دارند جوشکاری با آرگون بهترین گزینه بوده چون کیفیت لازم را دارد.

خرید انواع دستگاه جوش و برش از وبسایت ابزارجوشا

سوالات متداول

طراحی سایت و سئو توسط دبل کلیک